Piraattipuolue » Keski-Suomi » Arto Lampila
Arto Lampila

Keski-Suomen vaalipiiri / Jyväskylä
Piraattipuolueen varapuheenjohtaja
Keski-Suomen piiriyhdistyksen sihteeri
Kulttuurituottaja
27 vuotta

Kotisivut | Facebook | Twitter
Meppigalleria-haastattelu | Vaaligalleria-haastattelu
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi

Kuka on Arto Lampila?

Olen 27-vuotias jyväskyläläinen kulttuurituottaja. Työelämässä toimin tällä hetkellä projektipäällikkönä maakunnallisessa nuorisoalan palvelujärjestössä, lisäksi teen keikkaluontoisesti erilaisia opetus- ja valmennustöitä. Erityisenä kiinnostuksen kohteena yhteiskunnallisen osallisuuden, kansalaisten vaikutusmahdollisuuksien sekä erilaisten oppimisympäristöjen kehittäminen. Piraattipuolueessa toimin puoluesihteerinä.

Arvomaailma

”Annetaan ihmisille vastuu ja valinnan vapaus tekemisistään, kun ne eivät loukkaa muiden oikeuksia.”

Miksi olen mukana piraattitoiminnassa

Haluan olla luomassa keskustelevampaa ja monipuolisempaa yhteiskunnallisen osallistumisen kulttuuria – maailmaa ei muuteta pitkillä puheilla ja vaikeaselkoisilla linjapapereilla vaan kuuntelemalla, keskustelemalla ja laskemalla osallistumisen kynnys mahdollisimman alas.

Yhteiskunnassa jossa lakeja ja säädöksiä tuotetaan enemmän kuin ihmiset ja organisaatiot ehtivät sisäistää on Piraattipuolue erittäin tarvittu vastavoima.
Toivon että yhdessä voimme kehittää yhteiskuntaa suuntaan jossa on pienempi määrä selkeämpiä säädöksiä.

Olen aktiivinen ja monipuolinen kampanjoija. Parhaimmillani olen paneeleissa sekä kasvotusten äänestäjien kanssa keskustellessa. Lisäksi aktiivinen verkostoituminen ehdokkaiden sekä eri puolueiden kenttäväen kanssa on auttanut monesti myös piraattien kampanjoiden toteuttamista. Kuntavaaleissa sain Jyväskylän piraateista suurimman äänisaalin.

Muualla verkossa