Piraattipuolue » Tietoa piraateista » Jäsenkirjeet
Jäsenkirjeet
Jäsenkirje 4.12.2015
Arvoisa Piraattipuolueen jäsen, syksyn kiireet ovat olleet todelliset, mutta onneksi tuloksiakin alkaa näkymään. Kolahtiko luukusta kiristyskirje? Useiden yhteydenottojen vähentämiseksi Hedman-Brothersin ja muiden lakitoimistojen lähettämien kiristyskirjeiden tiimoilta olemme rakentaneet verkkosivun, jolta löydät sekä ennalta ehkäiseviä ohjeita, että toimintamalleja jos olet tällaisen uhkasakkokirjeen saanut. Muistutamme, että IP -osoitteeseen viittaava tiedoston jakotieto ei vielä ole pitävä todiste syyllisyydestä. Lue lisää osoitteesta http://kiristyskirje.fi.
Jäsenkirje 29.9.2015
Hyvä Piraattipuolueen jäsen, Vuosi on taittunut viimeiselle neljännekselle, mutta talvihorrokseen ei kannata vaipua, sillä kentällä tapahtuu. Piraattipuolue järjestää historiansa ensimmäiset puoluepäivät Jyväskylässä joulukuussa ja toivottaa kaikki puolueen toiminnasta kiinnostuneet tervetulleeksi. Kaksipäiväisessä tapahtumassa pureudutaan puoluetoiminnan kannalta olennaisiin aiheisiin pääasiassa workshop -tyyppisesti. Lauantaina päivän ohjelman päätteeksi vietämme pikkujoulut piraattihengessä.
Jäsenkirje 29.3.2015
Arvoisa Piraattipuolueen jäsen, Puolueemme on nyt seitsemän vuotta vanha ja osallistumassa toista kertaa eduskuntavaaleihin. Viime kerralla ohitimme kirkkaasti kaikki eduskunnan ulkopuoliset kilpailijat viidellätoistatuhannella äänellä. Nyt tavoitteemme on vähintään kolminkertaistaa kannatuksemme, etenkin niissä vaalipiireissä, missä kannatuksemme on jo korkealla ja kynnys ehdokkaan valitsemiseen matala. Ilokseni voin todeta viimeisimmän gallup-tuloksen kertovan laajasta tyytymättömyydestä suuriin puolueisiin, mikä näkyy myös eduskunnan ulkopuolisten suosion kasvuna.
Jäsenkirje 28.1.2015
Vuosi 2015 on startannut eikä aikaakaan, kun puolueen seuraava suuri koitos saapuu. Kevään eduskuntavaaleissa on jälleen jaossa 200 valtiollista vaikuttajanpaikkaa. Luonnollisesti, olemme mukana kamppailussa ja tavoitteemme ei ole yhtään vähempää kuin saada valituiksi ensimmäiset Suomen Piraattipuolueen kansanedustajat. Sinä voit olla mukana monella tapaa! Ilmoittaudu ehdokkaaksi viimeistään 10. helmikuuta. Useissa paikoissa listamme ovat jo puolillaan ja lisää ehdokkaita valitaan vielä ennen maaliskuun alkua, mutta tämä ei tarkoita etteikö tilaa olisi. Ajoissa ilmoittautuminen kannattaa, sillä piiriyhdistysten ehdokasvalintaprosessi kestää noin kuukauden.
Jäsenkirje 4.12.2014
Talvi saapuu, mutta talviunille puolue ei ole jäämässä. Seuraavat vaalit, varmasti Suomen piraattien historian tärkeimmät, ovat nimittäin jo alle puolen vuoden päästä. Vaikka valmistelut on aloitettu ajallaan, tekemistä riittää edelleen kaikille aktiivitoiminnasta kiinnostuneille. Toimintaan pääsee nopeiten mukaan ottamalla yhteyttä paikalliseen piiriyhdistykseen: http://wanha.piraattipuolue.fi/toiminta/ Viimeisimmässä puoluekokouksessa lisättiin periaateohjelman kärkeen yksilönvapauksien rinnalle yhdenvertaisuus, sekä hyväksyttiin vaaliohjelma vuoden 2015 eduskuntavaaleihin.
Kutsu syyskokoukseen 8.11.2014
Arvoisa Piraattipuolueen jäsen! Piraattipuolueen kaikille jäsenille avoin syyskokous kutsutaan koolle lauantaiksi 8.11.2014 klo 11.00 osoitteeseen Niemenkatu 73, Lahti (Lahden tiedepuisto, Aalto-auditorio). Kokouksen esityslista on tämän viestin lopussa. Ks. lisätietoa kokouspaikasta: http://www.ladec.fi/sijoitu-lahden-seudulle/lahden-tiedepuisto
Jäsenkirje 19.9.2014
19.09.2014 16:52 PIRAATTIPUOLUEEN JÄSENKIRJE Sisältö 1. Hallitus on vaihtunut 2. Puolueohjelman viimeisimmät muutokset 3. Lahjoitukset 4. Jäsenyys 4.1 Jäsentietojen päivittäminen 4.2 Jäsenrekisterijärjestelmän uusiminen 4.3 Unohtuneet jäsenmaksut voi maksaa 4.4 Miksi liittyä piiriyhdistykseen 5. Piirihallituksiin pyrkiminen 6. Tulevat eduskuntavaalit 6.1. Ehdokkaaksi 6.2. Vaalilautakunnat ja -toimikunnat 7. Kirjoittajia kaivataan 8. Käännosapua tarvitaan 9. Facebook 10. HYY:n vaalit
Kutsu kevätkokoukseen 17.8.2014
Äänestä viimeistään 25.5. – katso piraattiehdokkaat ja anna tukesi!
Kutsu puolueen syyskokoukseen 19.10.2013
Jäsenäänestys eurovaaliehdokkaista alkaa
Kutsu kevätkokoukseen
Piraattipuolueen jäsenkirje, maaliskuu 2011
Seuraavien eduskuntavaalien varsinainen vaalipäivä on 17.4.2011 ja ennakkoäänestys 6.−12.4.2011. Vaaleihin on siis aikaa enää kuukausi!
Piraattipuolueen ehdokkuus ja sitoutumattomuus