Piraattipuolue » Keski-Suomi » Jonna Purojärvi
Jonna Purojärvi

jonnaKeski-Suomen vaalipiiri / Jyväskylä

Piraattipuolueen puheenjohtaja
Piraattinuorten hallituksen varajäsen
Keski-Suomen piiriyhdistyksen hallituksen jäsen
Ylioppilas
27 vuotta

Meppigalleria-haastattelu | Vaaligalleria-haastattelu
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi

 

Olen tällainen 27-vuotias ihminen Jyväskylästä. Tällä hetkellä vastuullani on toimia Piraattipuolueen kapteenina. Lisäksi olen nuorisojärjestömme hallituksen varajäsen sekä touhuan myös Keski-Suomen piraattien hallituksessa.

Piraatteihin olen lähtenyt mukaan sen ollessa puolueista ainoa, joka ei jämähdä kovankaan vastakkainasetellun politiikan vilskeessä kumpaankaan ääripäähän vain ideologisen hurmoksen vuoksi. Avoin keskustelu ja argumenttien vahvuuden määrätessä piraattilaivan suuntaa, on mukana helppo olla pitkäjänteisin mielin.

Harrastuksiini kuuluu monimuotoinen omatoiminen opiskelu, kirjoittaminen ja keskusteleminen sosiaalisessa mediassa. Olen kiinnostunut psykologisista ilmiöistä, jotka laajentuvat sosiologisiksi, lopulta luoden koko yhteiskunnan peittävän katon. Filosofiaksikin sitä kattoa lopulta kutsutaan, vaikka tuo tieteiden tiede onkin viime vuosikymmeninä kokenut monista syistä melkoisen arvonlaskun.

Kotisivut löytyvät täältä ja minua voi seurata Facebookissa. Virallisempaan viestintään keskittyvä ja hieman harvemmin päivittyvä Facebook- politiikkoprofiili täällä. Luonnollisesti tässä SoMen täyttämässä maailmassa, Twitterikin löytyy. Uuden Suomen Puheenvuoropalvelussa on myös blogi, mistä yhteiskunnallinen aktiivisuuteni on lähtenyt käyntiin.