Piraattipuolue » Puoluehallitus » Tapani Karvinen
Tapani Karvinen

Varsinais-Suomi
Puolueen varapuheenjohtaja
Piirihallituksen jäsen
33 vuotta

Kotisivut | Facebook | Blogi
Meppigalleria-haastattelu | Vaaligalleria-haastattelu
etunimi.sukunimi@piraattipuolue.fi

Kuka on Tapani Karvinen?

Olen poliittinen ja yhteiskunnallinen aktiivi, joka pyrkii yhdistämään ne ihmiset, joilla on palava halu muuttaa maailmaa. Parhaat eväät tavoitteen edistämiseksi löytyvät luonnollisesti viestinnästä, mutta niiden saavuttamiseksi tarvitaan myös pitkäjänteisyyttä.

Pohjakoulutukseni on datanomi, jonka jälkeen olen pyrkinyt syventämään osaamistani viestinnän eri alueilla opiskelemalla journalistiikkaa ja media-alaa. Koen että intohimo uuden oppimiseen on oleellisin eteenpäin vievistä voimista, eikä sen halun toteutumisympäristöä kannata rajata pelkästään koulun seinien sisälle.

Työurastani kymmenen vuotta on jakaantunut ICT-tehtävien ja ravintolan järjestyksenvalvonnan kesken, mutta väliin mahtuu niin opettamista, valokuvaamista kuin varastoduuniakin, eikä työkokemuksen hakeminen ulkomailta – tai muutkaan haasteet – ole pelottanut.

Elämänfilosofiani mukaan oppimisen ei tule loppua koulun ovelle, eikä mielipiteitään tarvitse kiveen hakata jos moraali on kunnossa. Vain vapaan, toista osapuolta ymmärtävän keskustelun kautta voidaan löytää se ainoa paras ratkaisu – ongelmaan kuin ongelmaan.

Piraattipuolue tarjoaa erinomaisen alustan löytää kanava yhteisymmärrykselle juuri sen vuoksi, että jäsenemme kattavat koko vasemmisto-oikeisto -akselin.

Lisää osoitteessa k4rv1n3n.net, sekä Facebookissa ja Twitterissä.